Crematorium Meerbloemhof

Crematorium Zoetermeer

Gelegen in een serene parkachtige omgeving, biedt ons crematorium in Zoetermeer alle faciliteiten voor een waardig afscheid. De recente uitbreiding met een ruime oprijlaan en een nieuwe begraafplaats maakt het nog toegankelijker. Onze aula biedt plaats aan 170 personen en is voorzien van moderne voorzieningen zoals een muurprojectiesysteem.
Het enige crematorium in Zoetermeer biedt alle faciliteiten voor een persoonlijk afscheid. Of u nu kiest voor een traditionele plechtigheid in onze sfeervolle aula of een intiem afscheid in een andere locatie zoals een sportvereniging of uw eigen huis, wij staan voor u klaar. Ons team van ervaren uitvaartverzorgers biedt persoonlijke begeleiding en zorgt voor een warm onthaal.

Een sfeervolle plek voor afscheid in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een rustige en persoonlijke plek om afscheid te nemen van een dierbare? Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer biedt een sfeervolle omgeving en moderne faciliteiten voor een waardig afscheid.

De aula van crematorium Meerbloemhof

De aula van Crematorium Meerbloemhof is een modern en functioneel ontwerp. De karakteristieke roestende gevel geeft het gebouw een unieke uitstraling. De ovale ruimte biedt plaats aan maximaal 170 zitplaatsen en 100 staanplaatsen. De technische voorzieningen zijn uitgebreid: een projectiesysteem voor panoramafoto’s, een piano, een orgel, mogelijkheden voor live muziek en een geluidssysteem voor mechanische muziek. De aanwezigheid van een vijver en een brug naar de begraafplaats biedt de mogelijkheid tot een serene en persoonlijke uitvaartplechtigheid.

Koffiekamer van crematorium zoetermeer

Onze sfeervolle ontvangstruimte staat na de plechtigheid voor u klaar. Hier kunt u samenkomen en herinneringen ophalen onder het genot van een versnapering. Het aanbod aan hapjes en drankjes stemmen we graag op uw wensen af. Let wel: om aan de hygiënevoorschriften te voldoen, vragen we u om geen eigen eten of drinken mee te nemen.

Consumpties

Het organiseren van een uitvaart is een emotioneel rollercoaster, waarbij ook praktische zaken geregeld moeten worden. Naast de plechtigheid en de laatste verzorging, staat de keuze voor de consumpties centraal. Welke lekkernijen passen bij dit afscheid? Van traditionele koffie met cake tot een feestelijke borrel met bitterballen en een glas wijn: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs je favoriete gebakje van de lokale bakker kan geregeld worden.