Over Walther Uitvaartzorg

Martinus Walther - Uitvaartverzorging Zoetermeer
Persoonlijke Uitvaartverzorging Zoetermeer
UITVAARTBEGELEIDER MARTINUS WALTHER

Onderscheidend op het gebied van persoonlijke begeleiding

Als kleinschalige en lokale uitvaartverzorger voor Zoetermeer en omstreken doen wij er alles aan om de uitvaart te verzorgen die jullie voor ogen hebben. We denken mee, we ontzorgen, we regelen en ondersteunen.

Zo kunnen jullie de tijd nemen om afscheid te nemen en te rouwen. Ondanks het verdriet dat bij een overlijden komt kijken, is ons uitgangspunt een uitvaart te verzorgen die een fijne herinnering wordt. Daar zullen wij alles voor doen.

Martinus Walther

Uitvaartverzorger

Persoonlijk & waardevol

Waarom onze clienten zo tevreden zijn? Omdat we gaan voor persoonlijke verbinding. We zijn een kleine organisatie en daardoor uiterst betrokken bij jullie afscheid.

Uitvaart regelen

We hebben meer dan 9 jaar ervaring als uitvaartbegeleider en weten exact wat we wanneer moeten doen. Door vaste protocollen helpen we jullie op een fijne manier naar de uitvaart toe.

Condoleanceregister

Het is mogelijk om via onze website een condoleanceregister te openen. Zo kunnen familie, vrienden en andere mensen hun steun betuigen en hun herinneringen verwoorden.

Het laatste afscheid

We nemen de tijd

Niets is erger dan terugkijken op een uitvaart die jullie toch graag anders hadden gewild. We hebben tijd bij Walther Uitvaartzorg en nemen jullie rustig door alle mogelijkheden heen. Ongeacht budget of wensen, we creëren een dierbare herinnering.

Budgetvriendelijk
100%
Met zorg en aandacht
100%
Ervaren
100%
Lees onze blog

Met tips, ervaringen en nieuws