Persoonlijk afscheid

Ontzorging van A tot Z

Verschillende locaties

Een waardige uitvaart voor uw naasten
Persoonlijke Uitvaartverzorging Zoetermeer

Uitvaart in Den Haag

Wanneer een naaste komt te overlijden, brengt het regelen van een uitvaart veel verantwoordelijkheden met zich mee. In een tijd van rouw moeten er veel beslissingen worden genomen, terwijl uw gedachten vooral bij uw dierbare zijn. Walther Uitvaartzorg staat graag voor u klaar om te helpen bij het organiseren van een persoonlijke uitvaart in Den Haag en omgeving. Met onze expertise en jarenlange ervaring streven we ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens deze moeilijke periode.

Neem direct contact met ons op.

Bel ons 24/7

Is er sprake van een overlijden? Bel ons direct. We helpen jullie met alle eerste stappen die nodig zijn om het overlijden te melden en de uitvaart in gang te zetten.

Wensen bespreken

We lopen stapsgewijs door de wensen en verwachtingen heen. We helpen jullie waar we kunnen en doen bruikbare suggesties om de uitvaart van A tot Z in goede banen te leiden.

De Uitvaart

Dit alles doen we om naar het punt van de werkelijke uitvaart toe te werken. We zorgen voor een fijne dag, letten op de details en helpen jullie met de afronding.

Persoonlijke uitvaartzorg in Den Haag

De meeste nabestaanden hebben weinig tot geen ervaring met het verzorgen van een passend afscheid. Wanneer u voor de dienstverlening van Walther Uitvaartzorg kiest, dan sta ik u als uitvaartverzorger vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart bij. Samen met u zorgen wij ervoor dat alle aspecten geregeld worden en de uitvaart volledig in de geest van de overledene en dierbaren plaatsvindt. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, wij regelen alles van a tot z. Wij regelen naast uitvaartzorg in Den Haag ook diensten op andere plekken. Denk hierbij aan Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Benthuizen, Bleiswijk, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Alphen aan den Rijn.

Wat kost een uitvaart?

Bij Walther Uitvaartzorg werken we niet met ‘standaard pakketten’. We hebben te vaak gezien dat deze niet voldoen aan alle behoeften, wat nabestaanden onverwachts met extra kosten achterlaat. Bij ons staan de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden centraal. We bieden persoonlijke begeleiding bij het regelen van de uitvaart. Ons hoofddoel is om u te ontlasten door zoveel mogelijk verantwoordelijkheden op ons te nemen, gezien het verlies van een dierbare al een zware last met zich meebrengt.

Dat onze persoonsgerichte aanpak niet duurder hoeft te zijn dan bij een pakketaanbieder blijkt wel uit onze prijsstelling. We streven ernaar om een helder en realistisch beeld te geven van wat haalbaar is binnen uw budget.

Contact opnemen

Het laatste afscheid

We nemen de tijd

Er is niets erger dan terugkijken op een uitvaart die u anders had gewild. Bij Walther Uitvaartzorg besteden we uitgebreid de tijd om met u alle opties door te nemen. Wij zorgen ervoor dat u, ongeacht budget of persoonlijke voorkeuren, een dierbare herinnering kunt koesteren.

Budgetvriendelijk
100%
Met zorg en aandacht
100%
Ervaren
100%

Geef uw dierbare een waardig afscheid

Als uitvaartondernemering vinden wij het belangrijk dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt. Daarom bieden wij u graag uitvaartbegeleiding aan bij het regelen van de crematie. Gebruik onze dienstverlening om uzelf de ruimte en rust te geven die u nodig heeft bij het verwerken van het verlies van uw dierbare.

Persoonlijke uitvaartverzorging Zoetermeer
Condoleanceregister Walther Uitvaartzorg

24/7 bereikbaar bij overlijden

Walther Uitvaartzorg staat 24/7 voor u klaar, ongeacht het moment van overlijden. In de hectische periode direct na een overlijden, waarin er snel veel geregeld moet worden, zijn wij er om u bij te staan en te ontzorgen.

Uw uitvaartondernemer in Den Haag

Als uitvaartondernemer in Den Haag, bieden we volledig ontzorging in moeilijke tijden. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van persoonlijke uitvaartverzorging voor zowel begrafenissen en crematies. Ontdek onze dienstverlening en schakel ons meteen in voor het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Samen zorgen we voor een onvergetelijk afscheid.

Zo hebben zij het ervaren

DE NABESTAANDEN

5.0
Gebaseerd op 20 recensies
Anne-Marie H.
Wij zijn heel tevreden met de manier waarop Martinus heeft bijgedragen aan de uitvaart van mijn vader, met toewijding en aandacht. Hij gaf ons alle ruimte, vulde aan waar nodig, nam de tijd en had geduld om er een mooie afsluiting van te maken. Staat altijd ter beschikking bij vragen en gaat daar respectvol en empathisch mee om. We hopen dat het nog lang duurt, maar mocht een volgende gelegenheid zich voordoen, zullen we zeker Martinus weer benaderen.
DAVEYBASS F.
Hele fijne samenwerking ! Van begin tot eind Prachtige diensten.
Leon 0.
Vriendelijke jongen goeie Service hart voor de nabestaanden en heel meegaand heeft alles netjes geregeld tot aan de laatste dag
Keano S.
Lieve Walter ik wilde je nog een x heel erg bedanken voor de goede zorgen,dit is de derde uitvaart die je voor ons verzorgd heb en we kunnen geen betere wensen alles verliep zo netjes nogmaals bedankt
js_loader
FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden, om zo de het proces van een uitvaart te vergemakkelijken. Staat jouw antwoord hier niet tussen? Schroom dan niet contact op te nemen.

Bel ons direct op 0792340300. We komen zo snel mogelijk naar jullie toe. Zorg dat deze zaken alvast klaar liggen:

Identiteitsbewijs van de overledene

Wensen codicil / wilsbeschikking van de overledene

Legitimatiebewijs van de opdrachtgever uitvaart

Polissen of deposito uitvaartverzekering

Akte van overlijden van de arts

Kleding waarin de overledene opgebaard dient te worden

Nadat de eerste officiele zaken afgehandeld gaan we in gesprek over de wensen voor de uitvaart. Denk hierbij aan de keuze voor een crematie of begrafenis, de kist, muziek, bloemen, rouwkaarten en meer. We nemen jullie aan de hand mee en gaan stap voor stap door alle zaken heen.

Jullie hoeven helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger nemen wij het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Wij regelen alle zaken zodat jullie de ruimte hebben om er voor elkaar te zijn.

Ja, je maakt je wensen aan ons kenbaar, waarna wij alles zorgvuldig voor je regelen. Dat doen we met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken moeten worden afgestemd en waar we bepaalde elementen van de uitvaart tegen scherpen tarieven kunnen inkopen.

Het maakt niet uit hoe jullie afscheid van een dierbare willen nemen. Jullie wensen bepalen wat wij doen, daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren van de overledene bij.

Dat kan 24 uur per dag door te bellen naar 06 286 746 62 

Wij maken direct een afspraak met jullie en komen langs.

Nee. Bij Walther Uitvaartverzorging geldt afspraak is afspraak. Die afspraak maken we van tevoren. Jullie weten precies waar jullie aan toe zijn.

Ja. Jullie kunnen bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente en meer. 

Bij Walther begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en hier verschillende wensen en behoeften voor zijn. Daarom werken we niet met vaste pakketten, maar met uitvaarten op maat. Het minimale bedrag voor een uitvaart begint bij de € 2000, wat de kosten dekt voor een eenvoudige kist, uitvaart, crematie en het noodzakelijke papierwerk. Een gemiddelde uitvaart kost tussen de € 4000 en € 8000, afhankelijk van keuzes zoals cremeren of begraven, locatie, catering, rouwkaarten, kist, speciale wensen, (thuis)opbaring en rouwvervoer. Voor een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

De dood is niet te plannen, daarom kunnen jullie ons altijd bellen, ook midden in de nacht. We komen direct naar jullie toe om de uitvaart en officiële zaken in gang te zetten.

Dat kan zeker. Via een wilsbeschikking kunnen de gegevens aan ons worden doorgegeven. Op het moment dat je (onverwachts) komt te overlijden, neem je hiermee de nabestaanden een zorg uit handen.

De uitvaartplechtigheid kan in een andere gemeente dan de woonplaats van de overledene plaatsvinden. We kunnen jullie in elke gemeente bijstaan.

Dat is meestal geen probleem. De wet bepaalt dat je met een uitvaartverzekering bij elke uitvaartondernemer terecht kunt. Wij regelen het samen met de verzekeraar.