Persoonlijk afscheid

Ontzorging van A tot Z

Verschillende locaties

Een waardige uitvaart voor uw naasten
Persoonlijke Uitvaartverzorging Zoetermeer

Een begrafenis in Den Haag

Walther Uitvaartzorg staat voor u klaar bij het regelen van een begrafenis in Den Haag. Als begrafenisonderneming beschikken we over uitgebreide ervaring en zijn we dag en nacht bereikbaar. We zijn transparant over kosten, mogelijkheden en eventuele beperkingen. Elke begrafenis verdient een zo fijn mogelijke herinnering, en daar streven we naar.

Neem direct contact met ons op.

Bel ons 24/7

Is er sprake van een overlijden? Bel ons direct. We helpen jullie met alle eerste stappen die nodig zijn om het overlijden te melden en de uitvaart in gang te zetten.

Wensen bespreken

We lopen stapsgewijs door de wensen en verwachtingen heen. We helpen jullie waar we kunnen en doen bruikbare suggesties om de uitvaart van A tot Z in goede banen te leiden.

De Uitvaart

Dit alles doen we om naar het punt van de werkelijke uitvaart toe te werken. We zorgen voor een fijne dag, letten op de details en helpen jullie met de afronding.

Begraven of cremeren in Den Haag?

Belangrijke zaken als uitvaartkosten, ontkerkelijking, vereenzaming en de beschikbaarheid van een graf liggen dragen bij aan het feit dat men minder kiest voor een begrafenis. Vandaag de dag kiest nog maar 1/3 van alle mensen voor een begrafenis. Het grote voordeel van begrafenissen is dat nabestaanden een plek hebben waar zij naar toe kunnen gaan om hun dierbare te herdenken. Een graf is een rustgevende plek waar herinneringen kunnen worden opgehaald en intens stil gestaan kan worden bij het verlies van de persoon die er niet meer is. Voor grote groepen nabestaanden is het de plek waar men steun, kracht en antwoorden vindt.

Wat kost een begrafenis?

Bij Walther Uitvaartzorg zijn we ervan overtuigd dat elke overledene recht heeft op een persoonlijke begrafenis die hun leven eer aandoet. Daarom bieden we geen standaardpakketten aan, maar leggen we de focus op de individuele wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat u als nabestaande met een vredig gevoel kunt terugkijken op een plechtigheid die recht doet aan het leven van uw dierbare. U heeft de keuze tussen een algemeen graf en een particulier graf, waarbij elk graf minstens 10 jaar onverstoord blijft. We informeren u graag over de extra rechten die een particulier graf biedt, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

We streven ernaar om een helder en realistisch beeld te geven van wat haalbaar is binnen uw budget. Zodra we uw wensen volledig in kaart hebben gebracht, zult u positief verrast zijn door de transparantie en redelijkheid van de kosten voor een volledig gepersonaliseerde begrafenis.

Persoonlijke offerte aanvragen?

Het laatste afscheid

We nemen de tijd

Er is niets erger dan terugkijken op een begrafenis die u anders had gewild. Bij Walther Uitvaartzorg besteden we uitgebreid de tijd om met u alle opties door te nemen. Wij zorgen ervoor dat u, ongeacht budget of persoonlijke voorkeuren, een dierbare herinnering kunt koesteren.

Budgetvriendelijk
100%
Met zorg en aandacht
100%
Ervaren
100%

Geef uw dierbare een waardig afscheid

Als begrafenisondernemer vinden wij het belangrijk dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt. Daarom bieden wij u graag uitvaartbegeleiding aan bij het regelen van de begrafenis. Gebruik onze dienstverlening om uzelf de ruimte en rust te geven die u nodig heeft bij het verwerken van het verlies van uw dierbare.

Persoonlijke uitvaartverzorging Zoetermeer
Condoleanceregister Walther Uitvaartzorg

24/7 bereikbaar bij overlijden

Walther Uitvaartzorg is 24/7 bereikbaar om u bij te staan, ongeacht het moment van overlijden. In de hectische periode direct na een overlijden, waarin snel veel geregeld moet worden, staan wij klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen.

Uw begrafenisondernemer in Den Haag

Als begrafenisondernemer in Den Haag leveren we buitengewone zorg, zelfs in de meest uitdagende tijden. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten en begrafenissen. Verken onze diensten en neem direct contact met ons op om de uitvaart en begrafenis van uw dierbare te regelen. Samen maken we een afscheid dat blijvende herinneringen zal achterlaten.

Zo hebben zij het ervaren

DE NABESTAANDEN

Keano S. ★★★★★ Lieve Walter ik wilde je nog een x heel erg bedanken voor de goede zorgen,dit is de derde uitvaart die je voor ons verzorgd heb en we kunnen geen betere wensen alles verliep zo netjes nogmaals bedanktMarlene P. ★★★★★ Martinus heeft voor een mooi en liefdevol afscheid van mijn moeder gezorgd. Hij neemt alle tijd voor je, is erg betrokken en luistert met veel empathie. Alles verliep perfect. Dankjewel Martinus.Jacques N. ★★★★★ Na meer dan 65 jaar samen zijn met Janny durf ik namens haar te zeggen dat de afscheidsdienst geheel en al volgens haar verwachtingen is verlopen. Ik voeg er graag mijn eigen complimenten aan toe.Harry N. ★★★★★ Ik wil Martinus nog even heel hartelijk bedanken. De uitvaart van mijn moeder werd uitstekend door hem begeleid. De vriendelijke en hartelijke manier waarop hij met onze familie omging heeft ons veel goed gedaan. De uitvaart en crematie waren perfect geregeld.Warme groet, Harry Niestadtjs_loader
FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden, om zo de het proces van een uitvaart te vergemakkelijken. Staat jouw antwoord hier niet tussen? Schroom dan niet contact op te nemen.

Bel ons direct op 0792340300. We komen zo snel mogelijk naar jullie toe. Zorg dat deze zaken alvast klaar liggen:

Identiteitsbewijs van de overledene

Wensen codicil / wilsbeschikking van de overledene

Legitimatiebewijs van de opdrachtgever uitvaart

Polissen of deposito uitvaartverzekering

Akte van overlijden van de arts

Kleding waarin de overledene opgebaard dient te worden

Nadat de eerste officiele zaken afgehandeld gaan we in gesprek over de wensen voor de uitvaart. Denk hierbij aan de keuze voor een crematie of begrafenis, de kist, muziek, bloemen, rouwkaarten en meer. We nemen jullie aan de hand mee en gaan stap voor stap door alle zaken heen.

Jullie hoeven helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger nemen wij het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Wij regelen alle zaken zodat jullie de ruimte hebben om er voor elkaar te zijn.

Ja, je maakt je wensen aan ons kenbaar, waarna wij alles zorgvuldig voor je regelen. Dat doen we met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken moeten worden afgestemd en waar we bepaalde elementen van de uitvaart tegen scherpen tarieven kunnen inkopen.

Het maakt niet uit hoe jullie afscheid van een dierbare willen nemen. Jullie wensen bepalen wat wij doen, daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren van de overledene bij.

Dat kan 24 uur per dag door te bellen naar 06 286 746 62 

Wij maken direct een afspraak met jullie en komen langs.

Nee. Bij Walther Uitvaartverzorging geldt afspraak is afspraak. Die afspraak maken we van tevoren. Jullie weten precies waar jullie aan toe zijn.

Ja. Jullie kunnen bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente en meer. 

De kosten voor een uitvaart lopen erg uiteen. Van een paar duizend euro tot tienduizenden euro’s, geheel afhankelijk van de wensen. Walther Uitvaartzorg helpt met het regelen van de uitvaart binnen jullie budget. We hebben altijd slimme oplossingen en suggesties als de uitvaart niet teveel kan kosten. 

De dood is niet te plannen, daarom kunnen jullie ons altijd bellen, ook midden in de nacht. We komen direct naar jullie toe om de uitvaart en officiële zaken in gang te zetten.

Dat kan zeker. Via een wilsbeschikking kunnen de gegevens aan ons worden doorgegeven. Op het moment dat je (onverwachts) komt te overlijden, neem je hiermee de nabestaanden een zorg uit handen.

De uitvaartplechtigheid kan in een andere gemeente dan de woonplaats van de overledene plaatsvinden. We kunnen jullie in elke gemeente bijstaan.

Dat is meestal geen probleem. De wet bepaalt dat je met een uitvaartverzekering bij elke uitvaartondernemer terecht kunt. Wij regelen het samen met de verzekeraar.