Persoonlijk afscheid

Ontzorging van A tot Z

Verschillende locaties

Een waardige uitvaart voor uw naasten
Persoonlijke Uitvaartverzorging Zoetermeer

Een crematie in Zoetermeer

Voor een crematie in Zoetermeer, kunt u vertrouwen op de expertise van Walther Uitvaartzorg. Tientallen jaren geleden waren crematies in Nederland een bijzonderheid. Vandaag de dag kiest het overgrote deel van de mensen voor een crematie. Wanneer u ons de crematie laat verzorgen, garanderen wij duidelijkheid over alle kosten, mogelijkheden en eventuele beperkingen, Wij zetten ons in om van de crematie een dierbare herinnering te maken.

Neem direct contact met ons op.

Bel ons 24/7

Is er sprake van een overlijden? Bel ons direct. We helpen jullie met alle eerste stappen die nodig zijn om het overlijden te melden en de uitvaart in gang te zetten.

Wensen bespreken

We lopen stapsgewijs door de wensen en verwachtingen heen. We helpen jullie waar we kunnen en doen bruikbare suggesties om de uitvaart van A tot Z in goede banen te leiden.

De Uitvaart

Dit alles doen we om naar het punt van de werkelijke uitvaart toe te werken. We zorgen voor een fijne dag, letten op de details en helpen jullie met de afronding.

Cremeren of begraven

Een belangrijke reden waarom steeds meer mensen voor een crematie kiezen, zijn de diverse herdenkingsmogelijkheden die het biedt. Het as van de overledene kan bijvoorbeeld uitgestrooid worden op een zelfgekozen locatie of bewaard worden in een urn thuis. Daarnaast wordt een deel van het as steeds vaker verwerkt in persoonlijke sieraden, wat een betekenisvolle manier is om dierbaren te herinneren. Financieel gezien is cremeren ook voordeliger, omdat het de kosten van een graf en de bijbehorende onderhoudskosten schrapt, wat leidt tot aanzienlijke besparingen.

Wat kost een crematie?

Bij Walther Uitvaartzorg werken we niet met ‘standaard pakketten’. We hebben te vaak gezien dat deze niet voldoen aan alle behoeften, waardoor nabestaanden onverwachts met extra kosten worden geconfronteerd. Bij ons staan de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden centraal. We bieden persoonlijke begeleiding bij het regelen van de crematie. Ons hoofddoel is om u te ontlasten door zoveel mogelijk verantwoordelijkheden op ons te nemen, gezien het verlies van een dierbare al een zware last met zich meebrengt.

Dat onze persoonsgerichte werkwijze niet duurder hoeft te zijn dan bij een pakketaanbieder blijkt wel uit onze prijsstelling. We streven ernaar om een helder en realistisch beeld te geven van wat haalbaar is binnen uw budget. 

Contact opnemen

Het laatste afscheid

We nemen de tijd

Er is niets erger dan terugkijken op een crematie die u anders had gewild. Bij Walther Uitvaartzorg besteden we uitgebreid de tijd om met u alle opties door te nemen. Wij zorgen ervoor dat u, ongeacht budget of persoonlijke voorkeuren, een dierbare herinnering kunt koesteren.

Budgetvriendelijk
100%
Met zorg en aandacht
100%
Ervaren
100%

Geef uw dierbare een waardig afscheid

Als uitvaartondernemer vinden wij het belangrijk dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt. Daarom bieden wij u graag uitvaartbegeleiding aan bij het regelen van de crematie. Gebruik onze dienstverlening om uzelf de ruimte en rust te geven die u nodig heeft bij het verwerken van het verlies van uw dierbare.

Persoonlijke uitvaartverzorging Zoetermeer
Condoleanceregister Walther Uitvaartzorg

Altijd direct bereikbaar na overlijden

Walther Uitvaartzorg is 24/7 bereikbaar om u bij te staan, ongeacht het moment van overlijden. In de hectische periode direct na een overlijden, waarin snel veel geregeld moet worden, staan wij klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen.

Uw uitvaartondernemer in Zoetermeer

Onze uitvaartondernemers, bieden uitzonderlijke zorg in moeilijke tijden. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van persoonlijke uitvaartverzorging en crematies. Ontdek onze dienstverlening en schakel ons meteen in voor het regelen van de uitvaart en crematie van uw dierbare.
Samen zorgen we voor een onvergetelijk afscheid.

Zo hebben zij het ervaren

DE NABESTAANDEN

Keano S. ★★★★★ Lieve Walter ik wilde je nog een x heel erg bedanken voor de goede zorgen,dit is de derde uitvaart die je voor ons verzorgd heb en we kunnen geen betere wensen alles verliep zo netjes nogmaals bedanktMarlene P. ★★★★★ Martinus heeft voor een mooi en liefdevol afscheid van mijn moeder gezorgd. Hij neemt alle tijd voor je, is erg betrokken en luistert met veel empathie. Alles verliep perfect. Dankjewel Martinus.Jacques N. ★★★★★ Na meer dan 65 jaar samen zijn met Janny durf ik namens haar te zeggen dat de afscheidsdienst geheel en al volgens haar verwachtingen is verlopen. Ik voeg er graag mijn eigen complimenten aan toe.Harry N. ★★★★★ Ik wil Martinus nog even heel hartelijk bedanken. De uitvaart van mijn moeder werd uitstekend door hem begeleid. De vriendelijke en hartelijke manier waarop hij met onze familie omging heeft ons veel goed gedaan. De uitvaart en crematie waren perfect geregeld.Warme groet, Harry Niestadtjs_loader
FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk vragen alvast voor je te beantwoorden, om zo de het proces van een uitvaart te vergemakkelijken. Staat jouw antwoord hier niet tussen? Schroom dan niet contact op te nemen.

Bel ons direct op 0792340300. We komen zo snel mogelijk naar jullie toe. Zorg dat deze zaken alvast klaar liggen:

Identiteitsbewijs van de overledene

Wensen codicil / wilsbeschikking van de overledene

Legitimatiebewijs van de opdrachtgever uitvaart

Polissen of deposito uitvaartverzekering

Akte van overlijden van de arts

Kleding waarin de overledene opgebaard dient te worden

Nadat de eerste officiele zaken afgehandeld gaan we in gesprek over de wensen voor de uitvaart. Denk hierbij aan de keuze voor een crematie of begrafenis, de kist, muziek, bloemen, rouwkaarten en meer. We nemen jullie aan de hand mee en gaan stap voor stap door alle zaken heen.

Jullie hoeven helemaal niets te regelen. Als uitvaartverzorger nemen wij het regelwerk uit handen. Een overlijden is al emotioneel genoeg. Wij regelen alle zaken zodat jullie de ruimte hebben om er voor elkaar te zijn.

Ja, je maakt je wensen aan ons kenbaar, waarna wij alles zorgvuldig voor je regelen. Dat doen we met vaste protocollen. Wij weten precies bij welke instanties zaken moeten worden afgestemd en waar we bepaalde elementen van de uitvaart tegen scherpen tarieven kunnen inkopen.

Het maakt niet uit hoe jullie afscheid van een dierbare willen nemen. Jullie wensen bepalen wat wij doen, daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren van de overledene bij.

Dat kan 24 uur per dag door te bellen naar 06 286 746 62 

Wij maken direct een afspraak met jullie en komen langs.

Nee. Bij Walther Uitvaartverzorging geldt afspraak is afspraak. Die afspraak maken we van tevoren. Jullie weten precies waar jullie aan toe zijn.

Ja. Jullie kunnen bij ons terecht voor alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart; het thuis opbaren van de overledene; de condoleance na de uitvaart; het drukken van de rouwkaarten; verzorgen van de bloemen; rouwauto’s; regelen van een kerkdienst; aangifte overlijden bij de gemeente en meer. 

De kosten voor een uitvaart lopen erg uiteen. Van een paar duizend euro tot tienduizenden euro’s, geheel afhankelijk van de wensen. Walther Uitvaartzorg helpt met het regelen van de uitvaart binnen jullie budget. We hebben altijd slimme oplossingen en suggesties als de uitvaart niet teveel kan kosten. 

De dood is niet te plannen, daarom kunnen jullie ons altijd bellen, ook midden in de nacht. We komen direct naar jullie toe om de uitvaart en officiële zaken in gang te zetten.

Dat kan zeker. Via een wilsbeschikking kunnen de gegevens aan ons worden doorgegeven. Op het moment dat je (onverwachts) komt te overlijden, neem je hiermee de nabestaanden een zorg uit handen.

De uitvaartplechtigheid kan in een andere gemeente dan de woonplaats van de overledene plaatsvinden. We kunnen jullie in elke gemeente bijstaan.

Dat is meestal geen probleem. De wet bepaalt dat je met een uitvaartverzekering bij elke uitvaartondernemer terecht kunt. Wij regelen het samen met de verzekeraar.